RSS nyhetsflöde   Sidkarta   Utskriftsversion  

Inte2

Meny

Hem > Meditationer

Meditationer

MeditationMeditation – Från latinets meditari som betyder ”att tänka på, fundera över, kontemplera”. Det tibetanska ordet för meditation är gom, som betyder ”bli bekant med, van vid”. Att bli bekant med vår grundläggande natur, är något vi alltid kan kontemplera, och är egentligen ingen aktivitet, utan bara att vara vad som är – Medvetande.

Meditation är inget magiskt i sig, och inget magiskt händer under meditation, eller som ett resultat av den – eftersom du redan är vad du är. Och du behöver inte söka efter dig själv, eftersom du redan är här. Det handlar bara om att klarare, tydligare se vad du är.

Nedan några av avkortade exempel på våra meditationer som vi funnit hjälper till att ”tänka på, fundera över, kontemplera” vår grundläggande natur. Lyssna i lugn och ro, gärna med hörlurar, och följ eventuella instruktioner. Nyaste överst.


Seendet

Seendet utforskas i ett praktiskt filosofiskt experiment.

Jag ser. Kan jag se vad som ser? Jag försöker se vad som ser genom att titta på monitorn, skärmen som visar vad kameran spelar in. Denna upplevelse visar på någonting – mycket tydligt!

English version here.

Framtiden
Proklamering:
En fullkomligt värdelös andlig övning
Du är det tomma ingenting
Känn och var ett
Du är här nu
Hitta dig Själv
Seende

Senast ändrad: 13.03.2020
Sociala nätverk
Gilla oss gärna!

Vår Facebook-grupp –> FB
Vår YouTube-kanal –> youtube

Du är!
Här!
Nu!
Det räcker!